21 Şubat 2018 Çarşamba

Umursamaz erkeği yola getirmek

Umursamaz erkeği yola getirmek aslında çok zor bir meseledir, karşımızdaki bir bilgisayar ya da robot değil duyguları olan kanlı canlı ve değiştirilmesi zor bir insan aslında. Bu konuda yapılması gereken ise sanıldığından çok daha zor ve zahmetlidir. Bu yazımızda size ilgisiz erkeklerin nasıl yola getirilebileceği hakkında makaleler paylaşacağız.

Evet umursamaz bir erkek kadınlar için katlanılmaz olabilir, ama bu erkeği seviyorsanız da elinizden pek bir şey gelmiyordur aslında, tek yapabileceğiniz şey onu değiştirmek ve yola getirmeyi denemek. Umursamaz erkeği yola getirmek Her ne kadar zor gibi gözüksede verdiğimiz bağlantıda bazı çözüm yolları sunularak yardımcı olunulmaya çalışılmış, çalışır mı çalışmaz mı bunu siz daha iyi bilirsiniz tabii ki.


Ee dedikya umursamaz diye, büyük ihtimal sizin yaptığınız diğer uğraşları da umursamayacak, ama ne yapıyoruz? tabii ki pes etmek yok, taş bile su damlaya damlaya delinir onlar da kim ola ki :) Hadi görelim sizi bayanlar! erkeklere nefes aldırmak yok..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder